איך להצליח לגמור בדרכים אחרות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/04/2017 | 01:12 | מאת: עדי

אני בת 29, בחורה מאוד מינית ואוהבת מאוד סקס. כשאני לבד אני גומרת ודיי בקלות מגירוי של הדגדגן, כשאני עם בן זוג אני אף פעם לא מצליחה לגמור ממין אוראלי או ממגע, אלא רק מחדירה כשבאותו זמן אני נוגעת בעצמי במקביל בדגדגן. האם זה משהו פסיכולוגי שמונע ממני להצליח לגמור אחרת? האם זה "נורמלי"? תודה

שלום לך אני שומעת מהרבה נשים שיש הבדל ביכולת , בצורה או באיכות האורגזמה אם הן לבד או אם הן עם גבר. כשאת לבד, את יותר מכירה את הגוף שלך, יותר קל לך להתרכז בעצמך ובתחושותייך..... וכפי הנראה כשאת עם גבר את חווה תחושות אחרות.שם אולי פחות קל לך להתרכז בעצמך וגופך, את מחלקת את הקשב שלך עם התייחסות אליו ואל גופו, תנועותיו... מניחה שאת צריכה למצוא מישהו שתרגישי איתו מספיק נח לשחרר ולהתרכז בתחושותייך ללא דאגה.. זה עניין של תרגול. אבל בתור התחלה את צריכה להיות עם האדם ובמקום שיאפשר לך זאת. אשמח לסייע בהמשך הדרך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות