יצירת משיכה באופן מלאכותי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/03/2017 | 14:28 | מאת: אנונימית

שלום אפרת, אני בחורה נשואה בתחילת גיל 30 + ילדים. כאשר התחתנתי עם בעלי לא ייחסתי חשיבות. כלל לעניין של משיכה מינית (אני ממשפחה חרדית) . כיום , לאחר מס' ילדים, בעיה זו מתחילה להפריע לי מאוד. איני נמשכת לבעלי ואנו לא מקיימים יחסים כבר חודשים. מה ניתן לעשות? טיפול יכול לסייע? אפשר לייצור משהו שלא קיים כלפי בעלי? כל השנים קיימתי יחסים כסוג של הכרח ואיני מסוגלת עוד.

שלום לך הרבה פעמים יש בלבול בין חשק למשיכה. נשים עם הרבה ילדים ומעט זמן פנוי לעצמן בעיקר כשהילדים קטנים , מדווחות על ירידה בחשק. משהו השתנה לדברייך במיניות שלך או בצרכים שלך ונכון לבדוק מה קורה, מה השתנה ומה חסר לך. להערכתי טיפול מיני הוא הדבר שהכי נכון לך בשלב זה כדי לנסות להבין קודם כל את עצמך ואת צרכיך ומה נכון לך. אשמח לסייע המייל שלי הוא [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות