הגדלתו ועיבויו של הפין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/03/2017 | 12:54 | מאת: YAP

היי, אני מעוניין להגדיל ולעבות את הפין, לאחרונה נחשפתי למספר אתרים שעוסקים בתחום. ולאחר שחקרתי לעומק מצאתי מכשיר אשר מאריך ומעבה את הפין, לטענת האתרים הנ"ל, והייתי מעוניין להיוועץ. האם זה נכון שמכשיר מסוג אנדרו פינס אכן מאריך ומעבה את הפין ללא כל נזק כלשהו? האם ניתן לעבות את הפין עם הזרקות של חומצה הילאורנית? בתודה מראש.

שלום לך לא שמעתי על כל מכשיר או תוצר שמסוגל להגדיל את הפין. יותר מכך שמעתי סיפורי זוועה על אנשים שניסו כל מיני דברים ונשארו עם פין מעוות וכל מיני סיפורים שכאלה.. והנזק עלה על התועלת. בקיצור המלצתי היא מאד מאד להיזהר!! בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות