חשש להריון - פוסטינור?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2017 | 04:06 | מאת: דנה

שלום, אני נוטלת גלולות כבר מספר שנים באופן סדיר.. בחבילה הנוכחית ללא שום טעויות.. בחפיסה הקודמת פספסתי שתי גלולות אך לא קיימתי יחסי מים באותו הזמן. היום קיימתי יחסים עם חבר חדש, הוא גמר מעט בפנים ואני לא יודעת האם יש סיבה לחשוש מהריון או לא. אבקש תשובה על מנת לדעת אם לקחת פוסטינור או לא, שכן לא הייתי רוצה לבלוע את הכדור סתם

שלום לך איני יכולה לדעת ומציעה לך להתייעץ עם רופא נשים בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות