פליטה בשפשוף

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/02/2014 | 16:47 | מאת: רובי

אני נשוי 3 שנים אולם לא הצלחתי להגיע לפליטת זרע רק על ידי שפשוף ידני מצד אשתי האם זה בעיה בריאותית או פסיכולוגית ואיך אפשר לטפל בה

שלום לך, ישנן סיטואציות בהם לגבר יש יכולת להגיע לשפיכה למשל לבדו באוננות, אך ליד בת הזוג יש קושי, אם במגע יד או אם בחדירה. הדבר נקרא בשפה מקצועית " שפיכה מעוכבת" ולרוב היא נובעת מסיבות נפשיות, של כל מיני מעצורים, הרגלים, קשיים בזוגיות, קושי להשתחרר מינית בכלל או בפרט ליד בת הזוג. הבעיה היא לא פיזית שכן אין קושי עקרוני להגיע בכלל לשפיכה. מה שהייתי מציעה במקרה כזה ונראה לי נכון לעשות הוא טיפול מיני שבודק את המעצורים והמחסומים הנפשיים האלו שעוצרים את היכולת להגיע לשפיכה ואת המיניות עם בת הזוג. נכון כאן להערכתי, בראש ובראשונה טיפול אישי ובמידת הצורך אולי גם טיפול מיני זוגי. אשמח לסייע ולענות על כל שאלה בהמשך המייל שלי: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות