האם קיים אי תיאום פיזיולוגי בין אברי מין?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/01/2014 | 09:26 | מאת: אבי

היי, רציתי לברר האם יש דבר שאיבר מין הגבר לא תואם לאישה. וזאת עקב תופעה שאני והחברה היינו מקיימים יחסי מין במהלך הקשר באופן מוגבר. לאחר תקופה מסויימת כשנפרדנו , במהלך סקס כשחדרתי היא הרגישה כאב ואמרה שרק מחכה שאגמור. אמרה שהיא מרגישה מוזר וכאב מציק כשאני חודר ושהיא סובלת מזה וגם בפעמים הקודמות שקיימנו יחסי מין היא הרגישה סבל בלתי רצוי מלבד ההנאה,טענה שכשהיא שכבה עם אחרים לא הרגישה כך. אולי זה בעית רטיבות? האם זה אי תיאום פיזיולוגי? איך אפשר להתגבר על זה? תודה

שלום לך, יכולות הרבה סיבות לכאב שחשה חברתך. החל מיובש וכלה בחרדה מיחסי מין או וסטיבוליטיס שהיא דלקת באזור איבר המין . יכול להיות שמדובר במשהו פיזי ויכול להיות שמדובר במשהו רגשי או קושי להשתחרר במיניות. איני יכולה לדעת כי איני מכירה לעומק ולא נכון להניח הנחות, מה שנכון לעשות הוא לבדוק מה מקור הכאב. לדעתי חברתך צריכה להיבדק אצל גניקולוגית שהיא גם סקסולוגית כדי לאבחן מה מקור הכאב ורק אז תוכלו לקבל המלצות מה נכון לעשות וכיצד להתמודד. אשמח לסייע בהמשך , ניתן לפנות אלי במייל:[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות