אני מפחדת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/01/2014 | 23:31 | מאת: הילה

היי אני בת 17. לפני כמה ימים נפגשתי עם חבר שלי. עשיתי לו ביד ואחר כך הוא עשה לי. בסוף הוא לקח את ידי והחדרתי לעצמי אצבעות. אומנם נגעתי לו באיבר המין, אבל הוא לא גמר, ככה שנוזל זרע לא נגע ביד שלי. בכל זאת אני מפחדת שהכנסת האצבעות יכולה להיות בעייתית... האם אפשר להיכנס להריון?? בינתיים אני מחכה למחזור שיגיע... כתבתי כבר את ההודעה הזו אך לא הייתה תגובה, אני מאוד מאוד אשמח לקבל תשובה, תודה לך!

הילה שלום ראי תשובתי לשאלתך קודם- בפירוט, אין לך כל סיבה לדאגה! יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות