האם לגיטימי לא לאהוב מה שאוהבת אישתך

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2017 | 19:19 | מאת: shmil

לאישתי יש דמיון מאוד מפותח והיא מאוד אוהבת להתנסות , לאחרונה מתחשק לה ליקוק בצוואר . לי שיש בדרך כלל בעיה עם שימוש בפה על צורותיו יש חוסר נחת מאוד גדול(לשון המעטה ) והיא כל כך נעלבת מכך שאינה רוצה לקיים איתי יחסים מאז ואפילו שניפרד בגלל זה האם אין לי איזו שהיא לגטימציה לדחיה שאני חש מפעולה כזו

שלום לך, בני זוג הם אנשים שונים עם העדפות שונות ורצונות שונים וצרכים שונים גם מחוץ למיטה וגם במיטה. גם אם הם קרובים, יכולים להיות שונים זה מזה בדברים שאוהבים וזה לגמרי לגיטימי. יכול להיות שלאחד מבני הזוג תהיה העדפה למשהו מסויים והשני יירתע מזה. הנקודה כאן היא היכולת לדבר על זה עם בני הזוג בצורה רגישה ומקבלת ולא להכריח אף אחד לעשות דברים שהוא לא אוהב ובטח לא לנקוט מולו בסנקציות של מניעת יחסי מין... נשמע שמשהו ביכולת שלך ושל אשתך לדבר על ההעדפות השונות שלכם לא עובד... והתקשורת והשיח על מין ביניכם הוא זה הדבר שצריך לעבוד עליו. אתה יכול לנסות לדבר איתה בעצמך ולהסביר שזה טבעי שאתם מעדיפים דברים שונים ושרצוי שתנסו להבין זה את זו. אך אם זה לא עובד ממליצה לפנות למספר שיחות של טיפול מיני על מנת שתוכלו לדבר על זה ולפתור את הפערים ביניכם ולקרב ביניכם. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות