זיבה או ויראלי 222 ט 555

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/03/2017 | 02:18 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, ביום שישי קיימתי יחסי מין אוראליים עם גבר. כבר למחרת התחיל לי כאב גרון. הכאב לא עבר וביום שלישי כ4 ימים לאחר קיום היחסים הלכתי לרופא שבדק את הגרון ואמר שזה וירלי ולא נתן טיפול. למחרת התחילה הרגשה לא נעימה מעין שמאל ויש בה הפרשות.. אני קם בבוקר עם הפרשות מהעין השמאלית בלבד. קראתי באינטרנט ורדום שאולי זה תסמינים של מחלת מין. מה לעשות? האם זה יכול להיות זיבה? על אף שבאיבר המין אין שום הרגשה לא נעימה? האם יש טיפול שהוא לא אנטיביוטי? אציין שכשאני מסתכל בגרון אין תפליטים אך יש אודם.

שלום לך איני רופאה ולכן לא אוכל לייעץ לך. מציעה לך לפנות לרופא ולהתייעץ איתו בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות