טיפול במחלת מין זיבה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/03/2017 | 15:01 | מאת: אנונימי

שלום :) לפי כל הסימנים הובחנתי כחולה בזיבה. הרופא נתן לי דוקסילין 100 לקחת ביום הראשון 2 כדורים ולאחר מכן כדור אחד בכל יום למשך שבוע. ראיתי באינטרנט על זריקה של 125 של חומר מסויים שיעילה יותר. האם הדוקסילין מספיק ? או שכדאי לחזור לרופא ולבקש גם זריקה או טיפול נוסף.. תודה מראש

שלום לך, איני רופאה ולכן איני יכולה לייעץ לך כאן. הייתי מציעה לחזור ולהתייעץ עם הרופא המטפל בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית וסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות