מפחד שדפקתי לעצמי את חיי המין ואת החיים עצמם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/01/2017 | 23:35 | מאת: נתאנל חיים

אני בן 16 ומגיל 14 עד עכשיו שאני מאונן ואני מרגיש שהזרע קרוב לצאת אני לא נותן לו לצאת פשוט מפסיק לגרות את האיבר שאני מרגיש תחושת "דיגדוג" שהזרע בא לצאת.וזה בגלל שאני מפחד מההרגשה של האורגזמה(שמעתי שמרגישים כאבי ראש וסטלה,) אז כבר שנתיים שאני עושה את זה ואף פעם לא נותן לזרע לצאת. והבעיה היא שאחרי שאני עושה את זה שורף לי בעת שתן ואחרי שתן זה ממשיך לשרוף כמה שעות. ואני מרגיש צריבה באיזור פתח הצינור ובאיזור שמעל הפין איפה שהשלפוחית.ושאני עושה תנועות חדות כמו לקפוץ,אז שוב אני מרגיש שריפה לכמה שניות באיזור פתח הצינור ורציתי לשאול,האם זה סימן שדפקתי לעצמי את מערכת המין ואני עקר? אני מאוד בלחץ,בימים האחרונים אני בדכאון עמוק במחשבות שאני עקר,אני חייב עזרה.

שלום לך אתה בסדר והכל בסדר. אוננות היא דבר בריא וגם אורגזמה היא דבר בריא. הצורך שלך באוננות רק מראה שהתפתחותך המינית תקינה והדבר היחיד שנשאר לך לעשות הוא אולי להפסיק לחשוש מאורגזמה ולאפשר לעצמך לשחרר ולהגיע אליה. אורגזמה היא דבר מהנה, לא ממסטל ולא אמור לגרום לכאבי ראש. אפילו ההפך, יש כאלה שמדווחים על העלמות כאבי ראש אחרי אורגזמה. אני מקווה שהרגעתי אותך, אתה לא עקר ולא דפקת לעצמך את החיים , אלא פשוט נער מתבגר שחושש קצת. ואולי היה לו חסר קצת מידע על הנושא. אז יכול להרגע ואל פחד. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

שלום לך קודם כל חשוב לי להרגיע אותך. לא דפקת לעצמך את מערכת המין ובטח לא את החיים. הצורך לאונן הוא טבעי ורק מראה על התפתחות מינית תקינה ובריאה שלך. אוננות ואורגזמה לא גורמות לכאבי ראש, לסטלה או לשום נזק אחר. אורגזמה היא דבר מהנה, בריא וטבעי שיש כאלו שאף אומרים שהיא מסייעת להם לצאת מכאבי ראש... מה שהייתי מציעה לך הוא לא לדאוג ולהרשות לעצמך להגיע לאורגזמה ללא חשש. זה דבר בריא ומהנה ואין כל סיבה שתעצור את עצמך. מקווה שדבריי הרגיעו אותך ואת חששך ומאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות