פחד מהפעם הראשונה, מה עושים?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/01/2017 | 12:36 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.... לא מזמן התחתנתי (בעודי בתולה) והינה הגיע גם זמני לעבור את הפעם הראשונה ביחד עם בחיר ליבי. לצערי, לא דמיינתי לעצמי שהפחד מהחדירה והכאב ישתקו אותי ויגרמו לי לא לעשות זאת. איני יודעת כיצד להתגבר, בבקשה תני לי עצות, טיפים. נבדקתי, אין לי שום בעיה ברוך השם. הבעיה שלי היא נטו פחד. אשמח לעזרתך.

שלום לך, איני מכירה אותך ואין לי מספיק פרטים על הרקע שלך, אם באת מרקע דתי או מאיסורים שונים על סקס לפני החתונה? מה רמת הידע שלך בכלל על סקס? הרבה פעמים דברים שאנחנו לא מכירים ואין לנו עליהם מידע מפחידים אותנו. נשמע שנכון לך לעבור כמה שיחות של יעוץ מיני אצל מטפל מיני או מטפלת מינית מוסמכים כדי שיתנו לך מידע ויסייעו לך להתגבר על הפחד. אשמח לסייע מוזמנת לפנות אלי למייל אשמח לתת מידע גם לגבי יעוץ וטיפול [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות