שאלה בנוגע לשפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/12/2016 | 01:05 | מאת: נתי

שלום. אני בחור דתי ולכן מעולם לא הנסיתי ביחסי מין מלאים. אני כן מקיים יחסי מין חלקיים, מעין משחק מקדים ללא מגע באיבר המין עצמו. רק חיבוקים ונישוקים. ה'התגפפות' הזאת יכולה להמשך שעות. קורה לי לפעמים שאני מגיע לדרגת גירוי גבוהה כ"כ שאני גומר בשלב זה. בעודי לבוש. מיותר לציין כמה זה מביך. האם אני סובל משפיכה מוקדמת מאוד מאוד? מה עליי לעשות? יש לציין שאני לא מאונן כמעט אף פעם מסיבות דת.

שלום לך, כיון שאין לך עדיין נסיון והכל כפי הנראה חדש לך, אתה חש התרגשות רבה ועוררות מאד גבוהה, מה שמאד טבעי כשאין נסיון ומתנסים בהתחלה במגע, חיבוקים ונשיקות. במיוחד עקב העובדה שאתה בחור דתי וחלים עליך איסורים רבים, ואיני יודעת איך אתה מרגיש עם האסור ואולי גם זה מאד מרגש אותך. יכול להיות שכל ההתרגשות הזאת משפיעה על רמת הריגוש שלך וגורמת לכך שאתה גומר בעודך לבוש בדרגת עוררות גבוהה זו. . מה שאתה חווה , לא בטוח שזו שפיכה מהירה ועדיף שלא תיתפס להגדרות. גם כי אתה אומר שזה משהו שקרה פעמים בודדות ולא כל הזמן... אני הייתי מציעה למצוא דרכים לנשום, להירגע.. ויתכן שבהמשך דברים אולי יפתרו בעצמם תהיה פחות מרוגש והתופעה תיתרחש פחות. במידה וזה ימשיך, תמיד תוכל לפנות למספר שיחות של יעוץ מיני כדי לחשוב מה ניתן לעשות כדי לשנות את המצב ויש הרבה מה לעשות. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות