אנאלי במקרה בלי לשים לב

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/12/2016 | 03:02 | מאת: דן

לפני כשבוע נפגשתי עם בחור. באמצע האקט הוא היה מאחורי ושיחק לי קצת עם פי הטבעת. מעולם לא נחדרתי לפני. אחרי האקט החלו אצלי חשדות שאולי הוא נכנס לרגע ומחשבות על מחלות מין וhiv. האם דבר זה יתכן? שהוא יצליח להיכנס בקלות? האיבר שלו אגב היה מאוד גדול. לא יודע מה לעשות מאוד מוטרד מזה תודה

שלום לך השריר של פי הטבעת הוא שריר טבעתי ומאד הדוק.. צריכים הכנה מאד רצינית כדי לחדור אליו ללא כאב, הדרגה והרפיית השריר. מניחה שאם היתה חדירה אין מצב שלא היית מרגיש אותה, בטח בפעם הראשונה. לגבי חשש ממחלות מין , בשאלות יכול לפנות לקו החם במרפאת לוינסקי לטיפול ומניעה בנושא מחלות מין. תוכל לפנות בכל שאלה,לפעמים מידע יכול מאד להרגיע חרדות. מאחלת לך הצלחה והרבה רוגע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות