איך זה ייתכן שבמהלך זוגיות 3 שנים ביחד ביחסים מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/01/2014 | 23:55 | מאת: משה

אני ובת זוגתי ב3 שנים אחרונות אנו מקיימים יחסי מין , לא משתמש בקונדום, כשאני גומר אני ישר מוציא זרע בחוץ מה אתם מדברים שטויות שהסיכוי להריון היא בכלל לא הרתה אפילו לא בטן נפוחה במהלך 3 שנים ! איזה סיבות יכול להיות?

שלום לך, באמת שאיני יכולה לדעת. יש כל מיני פרטים ששווה לברר יותר לעומק. ממליצה לפנות לרופא נשים ליעוץ בעניין. במידה ואתם מעוניינים להיכנס להריון- מומלץ להתייעץ וגם במידה ואתם מעוניינים למנוע הריון או זקוקים לאמצעי מניעה.. מאחלת לכם יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות