גלולות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/01/2014 | 22:59 | מאת: שירה

היי, אשמח לתשובה בהקדם. :) קיימתי יחסי מין אתמול ( יום שישי) ואני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה ממחר ( יום ראשון) עקב סינוסיטיס , האם יכול להיות מצב של כניסה להריון בגלל חדירה שבוצעה יומיים קודם כי האנטיביוטיקה פוגעת ביעילות הגלולה? מה ניתן לעשות ? אם זה יעזור אז מידע נוסף - נשאר לי שבוע לסיום חפיסת הגלולות, אלו גלולות מסוג מליאן. תודה :)

שלום לך, מציעה להתייעץ עם רופא הנשים בנושא. יום טוב ורק בריאות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות