הארכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/12/2013 | 15:22 | מאת: עמית

שלום, קראתי באינטרנט על מחקרים לפיהם ניתן להגדיל את אורך והיקף הפין ע"י מכשיר שמותח אותו במשך מספר חודשים. האיבר שלי בזקפה הוא 13 ס"מ, אבל במצב רפוי הוא מתכווץ ממש. האם השיטה אכן עובדת? והאם היא מסייעת ספציפית למצב הרפוי? אשמח לשמוע את דעתך בנושא ולקבל הפנייה לאורולוגים שיכולים ללוות אותי בתהליך. תודה מראש

שלום לך, אתה מתאר תחושה בה אתה לא מרוצה מאורך איבר המין שלך. רק לסבר את האוזן 13 ס"מ הם גודל סטנדרטי לחלוטין. כל השיטות להגדלת, הארכת, מתיחת ועיבוי הפין, למיטב ידיעתי הם מאד מסוכנות, לא בטוחות, כואבות ויכולות ליצור נזק בלתי הפיך. לכן הייתי מאד מאד ממליצה לך להיזהר מהן. אתה תמיד יכול לפנות לאורולוג ליעוץ בנושא, אך נראה לי שאתה תקבל גם מרופאים את אותה התשובה. עם זאת, להערכתי יש מה לעשות, והוא לראות איך אתה מתחיל לחוש טוב יותר לגבי עצמך , גופך ואורך איבר המין שלך ואיך אתה משנה את תחושותיך ותפיסתך את עצמך ודימויך העצמיוהגברי. כאן הייתי ממליצה לך ללכת לטיפול אצל מטפל מיני מוסמך שיסייע לך בכך ואז אולי תחוש טוב יותר לגבי עצמך, תהיה בטוח ומאושר יותר ללא כל נזק גופני שעלול אף לפגוע בך עוד יותר. מאחלת לך הצלחה בהמשך ואשמח לסייע בכל שאלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות