דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/12/2013 | 18:31 | מאת: כפרסבאית

התחלתי לקיים יחסים מין לאחרונה ואתמול הרגשתי תחושת צריבה במתן שתן שהרופאה שלי אבחנה כדלקת בדרכי השתן.היא רשמה לי אנטיביוטיקה וסדורל ואני כבר מרגישה שיפור.יש לי שתי שאלות: 1. כיצד ניתן למנוע דלקת בדרכי השתן לאחר קיום יחסים והאם יש קשר בין קיום יחסי מין במחזור לדלקת? 2.מתי אוכל לשוב לקיים יחסי מין?

שלום לך, מציעה להעזר בנושא ברופא הנשים או המשפחה. ולמצוא את הדרכים הספציפיות המתאימות לך למניעה של דלקת. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

11/12/2013 | 01:33 | מאת: רונית

יכולה להציע לך כמי שסובלת מדלקות להטיל שתן לאחר קיום יחסי המין (בלי קשר למחזור או לא)ו/או לשטוף את האזור במים. חוץ מזה, אם זה חוזר, את יכולה לנסות לקחת שמן אורגנו פראי (יש לסולגאר) שעוזר למנוע. כמובן שלא במקום אנטיביוטיקה אם נאמר לך לקחת, אלא כתוספת. אבל כמו שהציעו לך, מציעה שתשובות מפורטות וספציפיות תקבלי מהרופא שלך.

מנהל פורום מין ומיניות