מחזור בין וסתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/12/2013 | 11:36 | מאת: יעל כהן

שלום, לפני כחצי שנה התחלתי לקחת לראשונה גלולות כשגרתי בנורווגיה, והופיעו לי תופעות של מחזור בין וסתי. אמרו לי שייקח כשלושה חודשים ותופעה זו תעלם. חשבתי שהתופעה עברה ואפילו הצלחתי לחבר חבילות, כשהגעתי לארץ לקראת סיום החבילה החמישית התחיל לי דימום מוקדם לפני המחזור עצמו. הלכתי לרופא שלי בכדי שתגיד לי מה לעשות (וגם לקבל מרשם חדש כי אני צריכה גלולות שיש בארץ). היא אמרה לי להמשיך עם YAZ (אותו מינון רק 4 ימים יותר אמורים להיות ללא מחזור)ואם תמשיך התופעה נחליף למינון גבוהה יותר. לא ציינתי שכעת אני מנהלת קשר מרחוק. נסעתי לביקור לפני שבוע וקיבלתי מחזור בביקור (4 ימים לפני שהייתי אמורה לקבל) וכמובן שהרס חלק ממנו. הבן זוג שלי אמור לבקר אותי בקרוב.. ולפי החישוב של הגלולה קבלת המחזור מאד גבולית.ואני כבר לא יודעת מה לעשות. השאלה שלי אם אני צריכה להמשיך להיות סבלנית לחכות שישתנה. ולבנתיים, האם יש משהו שיכול בוודאות למנוע את המחזור הקרוב, לביקור שיהיה? אשמח לתשובה זריזה אני קצת מתוסכלת ותור לרופא לקוח זמן..

שלום לך, לצערי איני רופאה ואיני יכולה לסייע לך. מציעה לנסות לשוחח טלפונית עם רופא הנשים שלך או לפנות לפורום של רופאי נשים להתייעצות. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות