שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/12/2013 | 14:09 | מאת: אלעד

שלום עברה עלי תקופה כשהייתי בן 18 הייתי לוקח תחתוני נשים ולובש אותם ומאונן כדי להגיע לאורגזמה , השאלה שלי האם זה אומר שהייתה בעייה כלשהיא ? עכשיו אני לא עושה את הדבר הזה תודה

שלום לך, האם מצב זה הוא בעייתי עבורך? עוצר בעדך או מפריע לך בצורה כלשהיא במשהו? במידה וכן, הרי שיש כאן מצב שאולי אתה צריך לפנות ליעוץ לגביו. במידה ולא, אין כאן כל בעיה. לאנשים יש כל מיני סוגים של פטיש , במקרה שלך מדובר היה בתחתוני נשים וכל עוד הדבר לא מפריע לך, נראה לי שאין כאן בעיה. לסיכום, מה שקובע כאן הוא התחושה שלך. אין נכון או לא נכון, מי שיקבע זאת עבורך הוא רק אתה ומה שמרגיש נכון לך. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות