מחלות מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/12/2013 | 14:05 | מאת: אנונימי

אני נער בן 16 שמקיים יחסים מוגנים עם חברה שלי באופן קבוע כבר כמעט שנה. לפני כמה זמן חברה שלי התחילה לקחת גלולות בגלל סיבות אישיות...האם אנחנו יכולים לקיים יחסי מין ללא קונדום ללא סיכון של הידבקות במחלות מין?לא מצאנו תשובה חד משמעית. אני וחברה שלי היינו בתולים לפני שהכרנו, לא היינו ביחסים קודמים ולא קיומנו שום מגע מיני קודם.

שלום לך, כעקרון נראה לי שכן כיון שאתם הראשונים אחד של השני. אלא אם כן היו מגעים מיניים קודמים אחרים עם בני זוג אחרים ואז שווה שתיבדקו רק כדי להיות רגועים .במידה והכל תקין, לא תהיה בעיה לקיים יחסי מין ללא קונדום. מאחלת יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות