האם אפשר להשתמש באותו קונדום כמה פעמים אם לא גמרתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/11/2013 | 01:18 | מאת: איתן

אם לא גמרתי בקונדום אז אפשר להוציא ולהחזיר אותו לבולבול כמה פעמים באותו פעם???(וכמובן לבדוק שהוא לא נקרע במהלך ההוצאה וההחזרה של הקונדום מהבולבול) וכנ"ל אותה שאלה אבל רק אם יצא לי נוזל של טרום שפיכה ולא גמירה?(אז עדיין אפשר להוציא ולהחזיר את הקונדום כמה פעמים? וכמובן לבדוק שהוא לנקרע כמובן)

שלום לך אי אפשר להשתמש באותו קונדום כמה פעמים. כי גם אם לא היתה שפיכה, אם מופרש נוזל טרום השפיכה הקונדום אינו הדוק ואז יכול ליפול. לכן קונדום בהגדרה מומלץ מכל הבחינות לשימוש חד פעמי. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות