בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/11/2013 | 16:16 | מאת: בן 16

שלום :) מזה כמה חודשים אני סובל מבעיות זקפה. הבעיה היא שיש לי בעיה בלקבל זקפה. בעבר לא הייתה הבעיה וגם לא הייתה לי בעיה לאונן. בזמן האחרון אין לי זקפה חזקה בכלל והבולבול לא עומד. זה מביך נורא ואני רוצה לדעת מה לעשות..

שלום לך, איני יודעת על אילו מצבים אתה מדבר לגבי זיקפה. יש מצבים בהם יש ויש מצבים שבהם אין. אך מה שהייתי מציעה לך הוא בראש ובראשונה לפנות לרופא אורולוג או רופא משפחה ליעוץ ולבדוק פיזית אם הכל תקין. במידה ואתה מתבייש אתה תמיד יכול לפנות טלפונית ואנונימית לדלת פתוחה באיזור מגוריך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות