חברה שלי הפסיקה לגמור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/11/2013 | 10:12 | מאת: ג'וני27

היי, אני בן 27, זוגתי מזה שנה בת 26. הסקס בנינו מעולה, אנחנו אוהבים מאד, וזה ניכר גם בעת התעלסות. בתחילת יחסינו זוגתי גמרה מחדירהבקלות רבה, הרבה פעמים לפני וזה היה מדהים וגרם לי להרגיש כמובן שאני עושה עבודה טובה. בזמן האחרון היא כמעט לא גומרת. לפעמים אחרי שאנחנו שוכבים אנחנו נעזרים בהוקט פוקט כדי להביא אותה לסיפוק מלא, וגם זה או שלוקח זמן רב או שלא באמת קורה. יש לציין שהיא לוקחת גלולות הרבה שנים, ובחודשים האחרונים גם רקוטן. אנחנו עדיין מאד נהנים מסקס, אבל חשוב לי גם שהיא תהנה הכי הרבה שאפשר. איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו?

שלום לך, לאור העובדה שהמיניות שלכם היתה טובה וציינת שבזמן האחרון חברתך מתקשה להגיע לאורגזמה, בו בעת שהתחילה לפני מספר חודשים לקחת רקוטן. אני הייתי בודקת את הקשר. ומציעה לפנות לרופא המטפל לבדוק אם ירידה בחשק וקושי בהגעה לאורגזמה, הם חלק מתופעות הלוואי של תרופה זו. במידה ולא, שווה לבדוק זאת יותר לעומק ולנסות להבין אם היו שינוים אישיים אצלה או באורח חייה של חברתך או ביחסים ביניכם. אך בראש ובראשונה בדוק את הנקודה שציינתי. עוד דבר שחשבתי עליו.. שאולי בתחילת הקשר חברתך זייפה כי חשוב היה לה למצוא חן בעיניך.. ועכשיו כבר לא?... אשמח לעזור בהמשך בכל שאלה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות