חשק מיני ירוד מאוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/11/2013 | 20:48 | מאת: שרה

שלום, קוראים לי שרה , אני בת 24 נשואה כשנתיים. אני בטוחה שאני נמשכת רק לגברים אבל יחד עם זאת אף פעם לא התלהבתי מגוף של גבר או הזלתי ריר על גבר חתיך. יש גברים שהם הטעם שלי ויש לא, אבל פחות בעניין המיני. הבעיה כרגע היא שבעלי דורש יחסי מין המון פעמים, לפעמים כל יום פעמיים לפחות, וזה מכביד עלי. אני לא כ"כ אוהבת מין, ולו יש דרישות וצורך גדול. אני אוהבת להביא את עצמי לפורקן, לאונן לבד, אבל גם זה מספיק לי אפילו לשבוע ולא מרגישה צורך לעשות זאת כל יום. בנוסף, בעלי לא אוהב להתרכז במשחק המקדים אלא בעניין ישר, כמה ליטופים, נשיקות, נגיעות ויאללה, זה בכלל מביא את המין לעניין מאוס ומעצבן, ואת הזוגיות שלנו שהיא טובה בדר"כ מבחינות אחרות לאי נעימות, כי בעלי מרגיש לא מסופק. מה עצתך?

שלום לך, נשמע שיש פערים בין הצורך שלך והדברים שאת אוהבת והיית רוצה שיהיו במין ביניכם לבין הצרכים וההעדפות של בן זוגך. איני יודעת עד כמה את אכן מביעה בקשר ומול בעלך את צרכייך ועד כמה את מנסה לרצות אותו, אך אם המין מגיע למצב שבו הוא " מאוס ומעצבן" , כנראה יש כמה צרכים והעדפות שלך שנשכחו בדרך. את מציגה את הבעיה כאן גם בדאגה לבעלך שמרגיש לא מסופק.. ומה איתך? זה מה שהייתי רוצה שגם תשאלי את עצמך. בקשר מיני בין בני זוג יש שני אנשים והמודל שגורם למיניות לעבוד ולהצליח הוא לתקשר מה הצרכים וההעדפות של כל אחד מהם ולהשתדל למצוא איזה שהוא קו אמצע שינסה לתת לכל אחד מקום כלשהוא. בטח שלא להתעלם מצרכיו של אחד מבני הזוג. הפתרון כאן הוא תקשורת מינית.. זאת אומרת לדבר על מין, על מה כל אחד מכם אוהב, מה הוא מעדיף שיהיה, תדירות, משחק מקדים, איזה משחק מקדים, באיזה מגעים מיניים הייתם מעוניינים, עד כדי שיתוף בפנטזיות. כשזה קורה ויש דיאלוג, יכולה להתחיל התחשבות של אחד בצרכי השני ונסיון למצוא איזושהיא דרך אמצע שתתאים לשניכם. חשוב שתדעי גם שזה שהזוגיות טובה בדרך כלל, לא סותר את העובדה שכדי שיהיה טוב במיטה, עדיין צריך שתהיה תקשורת מינית. בכל מקרה, הייתי מציעה לך להתחיל ולנסות לדבר עם בעלך. במידה ותראי שאת מתקשה לבדך, תמיד תוכלי לפנות למספר שיחות יעוץ של מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים. תמיד אשמח לסייע, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות