חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/11/2013 | 11:09 | מאת: טלי

יש לי שאלה בנוגע לחשק המיני בזמן האחרון אני מרגישה אי גירוי מיני לא חרמנות לא רטיבות ולא כלום וזה משפיע עליי בתור אישה ועל המערכת יחסים עם הבן זוג גם בזמן היחסים אין שום הרגשה האזור מושבת לחלוטין , כיצד ניתן לטפל בזה? זה בעיני תמוה ההרגשה הזו לנערה צעירה

שלום לך, חשק מיני הוא דבר מאד מורכב. בטח אצל נשים- והוא מושפע מהרבה גורמים. החל מגורמים נפשיים כמו מתח, מצב רוח, תחושות לבן הזוג עקב ריב או יחסים מעורערים, פגיעות,דאגות, רגישות ועוד.. הוא מושפע גם מגורמים גופניים כמו עייפות, מחלות שונות , מוגבליות מסויימות ועוד. את מדברת על שינוי בחשק המיני אצלך בזמן האחרון, זאת אומרת אם אני מבינה מדברייך, קודם חשת יותר חשק מיני. בשל השינוי הייתי מציעה לך לנסות ולבדוק עם עצמך מה בדיוק קורה בתקופה האחרונה, אולי יש דברים שמטרידים אותך, מעסיקים, מעייפים, מדאיגים. יתכן גם שכשאת במגע אינטימי או מיני עם בן זוגך, את לא שם- אולי את כל כך עסוקה במה שמטריד אותך שאת לא נמצאת עם גופך ועם תחושותייך ואז בטח שאת לא יכולה לחוש חשק ובטח שאת לא יכולה להנות. הקשיבי לגופך ואל תתעלמי ממנו, כי הוא לא מנותק מדברים אחרים שקורים בחייך, הוא רק מגיב להם בחשק ירוד ובהנאה פחותה. מאחלת לך הצלחה ואשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות