קונדום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/11/2013 | 11:57 | מאת: אפי

מקרה שמאוד מטריד אותי הוא שאני מקיים יחסי מין עם קונדום,או שהקונדום נקרע מדובר בקונדום durex איכותי,או שהוא נופל? מדוע זה קורה? ואיך מונעים את זה? אני מאוד לחוץ מהעניין...

שלום לך, דבר ראשון יתכן והקונדום נקרע כי אולי הוא מאד דק ותצטרך קנדום יותר עבה, או שאתה משתמש בחומרי סיכה שלא מתאימים ללייטקס ואתה צריך להשתמש רק בחומרי סיכה על בסיס מים או סיליקון בעת שימוש בקונדום. לגבי העובדה שהקונדום נופל יתכנו מספר דברים: או שהמידה של הקונדום לא מתאימה, או שישנה שפיכה קטנה התחלתית(עוד לפני הגמירה) שהיא כמו חומר סיכוך בתוך הקונדום ולכן היא גורמת לו להחליק. יתכן גם שיש ירידה בזיקפה מסיבות שונות, ואז צריך לדאוג להחזיר את הזיקפה- כל אחד בשיטת הגירוי המועדפת עליו. יתכן וצריך אולי אפילו לעשות הפסקה ולהחליף קונדום. בכל מקרה , אתה מתאר סיטואציה שגרתית שקורית להרבה גברים ותצטרך למצוא את הפתרונות הנכונים לך במקרה זה. מאחלת לך יום טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות