משיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/10/2013 | 19:31 | מאת: דרור

מאז שאני ילד אני נמשך בעיקר לאישה , מוכן לנשק אישה , נמשך לחזה שלה , אבל מאז ומעולם לא נמשכתי לאיבר מין שלה , משהו שם לא אסתטי כנראה , עכשיו שאני יותר בוגר אני יותר נמשך אבל גם לא מי יודע מה. איבר המין הגברי בהרבה יותר אסתטי לדעתי ואני קצת נמשך אליו אבל לא אל גבר. אני צריך שיעזרו לי להגדיר את הבעיה הזו , אני לא חושב שאני הומו כי אני ממש לא רוצה לנשק גבר או להרגיש את הגוף שלו.

שלום לך, משיכה מינית היא לא דבר מוחלט.. יש כאלה שנמשכים רק לנשים, כאלה שרק לגברים ויש כאלה שבמידה מסויימת נמשכים באחוזים מסויימים גם לכאן וגם לכאן. ותמיד יש בחירה עם מי מתאים ורוצים ליצור קשר וזוגיות.. אתה מתאר מצב בו אתה נמשך לנשים אך נרתע מאיבר המין שלהן.. עם זאת אוהב אברי מין גבריים, אך לא נמשך לגברים או רוצה לגעת בהם. וכאן הבחירה שלך- עם מי מתאים ונכון לך לקיים יחסי מין או קשר זוגי.. אתה נשמע מאד מבולבל..עזוב את כל ההגדרות ופשוט תקשיב לעצמך ולהעדפה ולבחירה שלך. הכל לגיטימי כל עוד אתה שלם עם עצמך ועם מה שמתאים לך. התשובות נמצאות אצלך! אם תרגיש עדיין מבולבל.. תמיד אתה יכול להגיע למספר שיחות הכוונה אצל מטפל מיני מוסמך, שיעזרו לך לסדר את המחשבות ולהבין את ההעדפות שלך. מאחלת לך שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות