נשיקה של גבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/10/2013 | 19:43 | מאת: קיטי

הי אני בקשר כבר חודש, שנינו בני 37, שמתי לב שהוא מנשק בלי לערב את הלשון, ביקשתי ממנו שנקדם ונחווה נשיקה חושנית, סירב בטענה שהוא לא רוצה שנשיקה תאבד את הרומנטיות ותהפוך למינית. אני לא משוכנעת. מה הסיבה יכולה להיות? מה זה אומר עליו? האם הוא הומו? תמיד משאיר לי סימן על הצוואר והשפתיים האם מתאים לגבר בגילו? תודה

שלום לך, איני יכולה לדעת מה סיבותיו. אך אני כן יכולה להגיד לך שיש הרבה סגנונות לנשיקה ולכל אחד ואחת יש את הסגנון המועדף או הסגנון שהתרגל אליו. בן זוגך התרגל להתנשק בלי לשון ואת מעדיפה נשיקה עם הלשון.. אל תקראי לזה בשמות(חושנית או מינית..).. פשוט נסי לדבר איתו על איך היית רוצה להתנשק ומה הסגנון המועדף עלייך... הציעי להדגים לו.. נשיקה נתפסת כדבר מאד אינטימי בעיני אנשים, יתכן ולחברך קושי עם נשיקות שאולי מבטאות בעיניו אינטימיות גבוהה יותר..(יש כאלה שאין להם בעיה לקיים יחסי מין אך בשל הפחד מאינטימיות וקרבה חוששים להתנשק..או מעדיפים נשיקה מרוחקת..)ואולי הוא צריך עוד זמן להתקרב אליך. אם לא יסכים להקשיב להעדפתך ולרצונך בידקי זאת.. האם מתאים לך? האם זה קורה בעוד רבדים של הקשר? דבר נוסף, בהחלט לא הייתי אומרת שהקושי שלו עם נשיקה יושב על העדפה מינית מסויימת... ובמקום להישאר עם הספקות.. ולהניח הנחות..נסי להתחיל ולדבר איתו ולקבל את התשובות כפי שהן ממנו. מאחלת לך שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות