שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/10/2013 | 17:02 | מאת: רוני

שלום, קראתי על פיתרון לשפיכה מוקדמת למרוח משחת "עזרקאין" עלאבר המין הגברי כ-20 דקות לפני החדירה. שאלתי היא: 1. האם זה הוכח כיעיל? 2. האם יש בזה סיכונים כלשהם? 3. האם יש סיכון למגע של העזרקאין בנרתיק של האשה? בתודה מראש רוני

שלום לך שמעתי על מקרים בהם זה מסייע לשפיכה פחות מהירה, אך משחה זו מאלחשת וזה עלול לפגוע בעוצמת ההנאה. לפי מה שידוע לי אין בכך סיכון ומבחינת האישה עדיף שהעזרקאין לא יגע בנרתיק האישה, (שכן יאלחש גם אותה ), אלא יושם על איבר המין ועליו קנדום כדי שלא יבוא במגע עם נרתיק האישה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות