כיווץ

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/10/2013 | 14:51 | מאת: אוסנת

שלום, במהלך יחסי מין או בכלל עם אני רוצה לגמור אני צריכה לכווץ ממש חזק כי אם לא אני לא מרגישה כלום. תמיד היה בי את הצורך הזה אבל זה גורם לכך שלפעמיים ה"עבודה" היא יותר מדי קשה ולא שווה את זה שאני אצליח לגמור... זה נורא מעייף אותי. האם יש משהו שאפשר לעשות? אם אני שוכבת בנוח וחבר שלי יורד לי שאני לא מכווצת, אני לא מרגישה כלום. לא יודעת מה לעשות ופוחדת לוותר על זה בגלל העבודה הקשה...

שלום לך, יכולות להיות מספר סיבות לעובדה שאת לא חשה מספיק הנאה בזמן יחסי מין. בראש ובראשונה סיבות פיזיות.. שווה לבדוק את מצבך הבריאותי, יש בעיות בריאותיות שיכולות להשפיע על ירידה בתחושה כמו בעיות בכלי דם למשל או סכרת. אולי שווה שתלכי לפיזיותרפיסטית רצפת אגן לשם חיזוק טונוס השרירים שלך באזור, אולי התעמלות אחרת שמסייעת בשיפור וחיזוק השרירים הטבעתיים כמו פילאטיס למשל... הסיבה השניה היא נפשית. ואני מאמינה שברוב המקרים במיניות ההנאה שלנו יושבת על חיבור של הגוף והנפש והכל בסופו של דבר קשור זה לזה. אולי את מאד מוטרדת מדברים וראשך עסוק במחשבות שונות בזמן יחסי המין, כך שאת לא מסוגלת להתמקד ולהתרכז בגופך ותחושותייך ואז את חשה שההנאה פחותה או שאולי את פשוט לא מאפשרת לעצמך להתשחרר ולהנות. בזמן מין אוראלי , יכול להיות שפשוט בן זוגך אינו יודע בדיוק מה את אוהבת.. ועובד בניוטרל.. אם תכווני אותו ותסבירי לו בצורה מדוייקת מה מסייע לך להגיע לאורגזמה במגע שלו, אולי תהני יותר ותחושי יותר. בקיצור, כמו שאת מבינה יכולות להיות מספר סיבות ששווה לך לבדוק. במידה ותיתקשי לבדוק אותן לבדך או עם בן זוגך, את תמיד יכולה להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך להכוונה. מאחלת לך הצלחה ושבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות