כאב נקודתי במפשעה לאחר סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/10/2013 | 23:03 | מאת: -

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שמטרידה אותי מעט. לאחר שאני שוכבת עם החבר פעם אחת, אם אנחנו שוכבים שוב, או אפילו ביום למחרת, אני מרגישה כאב נקודתי באחד הצדדים של השפתיים באיזור העליון. זה לא כאב נוראי או בלתי נסבל ...פשוט עקצוצים כאלה, ברגע שהוא נוגע במקום הזה אני מיד נרתעת. אני שמה לב שזה קורה רק לאחר קיום יחסי מין ולא ביום יום (אנחנו גם נפגשים אחת לשבועיים) כך שאני בטוחה שהכאב נגרם כתוצאה מהסקס. מה אפשר לעשות??

שלום לך, ממליצה להתייעץ עם גניקולוג או גנילקולוגית שהם גם סקסולוגים לאבחון הכאב. איני יכולה לדעה במה מדובר ושווה שתיגשי לבדיקה. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות