ביצה סדוקה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/10/2013 | 22:36 | מאת: Moriel

קודם כל לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז שאלתי את זה כאן: כשאני מחזיק את הביצים שלי ולוחץ (חלש) אני מרגיש קצת כאב - ראיתי בטלוויזיה שהזכירו משהו בנושא ביצה סדוקה- רציתי לשאול מה זה אומר? האם אפשר לאבחן את זה ללא רופא ואם כן איך? מה זה יכול לגרום ? והאם זה בכלל קשור למה שאני מרגיש בעת לחציה על הביצים. הדברים האלה תמיד הפחידו אותי ואף פעם לא הובחנתי בנושא - למרות שיצא לי לקבל מכות חזקות באזור האשכים.

שלום לך ממליצה להתייעץ עם גורם רפואי הנושא. אבחון כאב מולץ בבדיקה רפואית ולא בעל פה כתשובה בפורום, ללא בדיקה. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות