שינוי במן זרע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/10/2013 | 21:47 | מאת: ק

שלום, אני בן 24, בריא, אוכל טוב, ישן טוב, לאחרונה התחלתי גם להתאמן. בערך לפני כשנה, באוקטובר 2013, התחלתי במתן זרע לבנק הזרע. בין החודשים מרץ ויולי 2013, הייתי בטיול בדרום אמריקה. חשוב לציין כי לא היו בעיות עם התרומות שנתתי, עד ליציאה לטיול, וכולן הוקפאו. גם לאחר החזרה מהטיול, במשך שתי פעמים במהלך יולי, הכל היה תקין. אולם מתחילת חודש אוגוסט ועד עכשיו, חלה ירידה והתרומות אינן טובות מספיק להקפאה. מה יכולות להיות הסיבות לכך? והאם יש סיבה לדאגה? אשמח לתשובה, יום טוב ושקט.

שלום לך, ממליצה לך להתייעץ אולי אם רופא המשפחה שלך בנושא. מאחלת יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות