יחסימין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/10/2013 | 12:26 | מאת: לילך

שלום. אני גרושה + 2. לאחרונה הכרתי גבר אשר מתאים לי בכל המובנים, יש ביננו הבנה תקשורת כבוד וכימיה, והוא מאהב נפלא. הבעיה שיש לו איבר מין קטן ואני לא מרגישה את החדירה [גם לא בדוגי] והוא אומר שהוא "שוחה" בתוכי. מה הפתרונות או התנוחות שיש? תודה.

שלום לך, בראש ובראשונה הייתי ממליצה על הרחבת התפיסה של המושג שקוראים לו " סקס" לעוד מגעים מיניים וארוטיים שהם מעבר לחדירה עצמה. למשל: מסג ארוטי, מגעים באזורים ארוגניים שונים בגוף כמו ליטוף, מסאג, מין אוראלי, אוננות הדדית ועוד סוגי מגע אחרים. הייתי מציעה לך גם לעשות ספורט כמו פילאטיס או כל ספורט שיכול לסייע בחיזוק שרירי הנרתיק והשרירים הטבעתיים ,לשם סיוע ביכולת שלך לשלוט בו יותר ולכווץ אותו במידת הצורך בחדירה כדי להרגיש יותר. גם ביקור אצל פיזיותרפיסטית רצפת אגן יכול לסייע בכך. אופציה נוספת היא בדיקה בחנויות סקס של כל מיני אביזרים שיכולים לסייע לתחושה בחדירה כמו משהו שנתקלתי בו למשל, שהוא כמו קונדום רב פעמי מפלסטיק קשיח ללבישה על הפין ואז יורגש יותר בחדירה ועוד. במידה ותתקשי עם כל הרעיונות שהצעתי, תמיד תוכלו ללכת למספר שיחות יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך בנושא. אשמח לסייע בכל שאלה בהמשך אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות