כאב בזמן אורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/10/2013 | 11:52 | מאת: מירי

שלום. אני בת +50 ובחודש האחרון התחילו כאבים מוזרים, ממש בתחילת האורגזמה (ללא חדירה) אני מרגישה כאב חד ברחם כמו דקירת סכין, שגורם לי כמובן להפסיק מיד את הגירוי... האם יש לזה קשר לקנדידה, או לתרופה שאני לוקחת כדי להתגבר עליה ? תודתי - מירי.

שלום לך, בעיני כל כאב, בטח שכאב חד מחייב ביקור ובדיקה ואבחון אצל רופא נשים. וזה מה שהייתי מציעה לך לעשות. אבחון דרך פורום באינטרנט ללא בדיקה והיכרות של רופא עם מצבך הגופני וההסטוריה הרפואית שלך הוא מאד מסוכן ולא נכון. מאחלת לך רק בריאות אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

19/10/2013 | 12:24 | מאת: מירי

שלום, ותודה על תשובתך, אך שכחתי לכתוב שכל הרופאים והרופאות, ערכו בדיקות ולא מצאו דבר! בתודה מירי.

מנהל פורום מין ומיניות