זריקה לזיקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/10/2013 | 11:51 | מאת: אני

שלום! רציתי לשאול: אני לוקח מסיבות מסויימות טיפול בדקפפטיל, וכתוצאה מכך אין לי שום חשק מיני. אלא שאני נשוי, ובשביל הזוגיות צריך כמובן לקיים גם יחסים. אני כמובן מנסה "לזייף" חשק, הבעיה היא שבגבר זה ניתן לגילוי בקלות - בגלל הזקפה שלא קיימת... הבנתי שויאגרה או סיאליס לא אמורות לעזור ב"זיוף", כי הן פועלות רק כשיש חזק, ולכן הוצע לי בכמה פורומוים נטילת זריקות (מבחינה מעשית אצטרך להשתמש בזה מקסימום 3-4 פעמים בחודש). השאלה שלי כחבר מכבי: מה עלי לעשות בכדי לקבל זריקות אלו? כלומר מה הפרוצדורה? המון תודה!

03/10/2013 | 11:52 | מאת: אני

שלום לך, לשם בדיקת הצורך בזריקות או פתרון לבעייתך (אני מבינה שאתה מחפש גורם רפואי) מכבי מפנה למרפאה סקסולוגית באיכילוב או באסף הרופא.חשוב שתשים לב, שיתכן ואתה חושב שהפתרון לבעיית חוסר החשק הוא רק רפואי ואולי מדובר בבעיה רגשית מסויימת, או בעיה בזוגיות שמצריכה טיפול מיני. אתה יכול לפנות למשריות בסניף שלך ולבקש לשם טופס 17. ישנה השתתפות של מכבי בכ- 15 טיפולים. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

21/10/2013 | 20:30 | מאת: אני

ועוד שאלה: במקרה שאכן צריך לפנות דווקא למרפאות שציינת, מי אמור לתת לי את ההפניה (שאיתה אוכל לקבל טופס 17)? אורולוג? בשולי הדברים חשוב לי לציין: אין לי בעיה עם כך שאין לי חשק מיני, ולא שום דחף או גירוי\עוררות מיניים. טוב לי כך, וכל מה שאני מחפש זה רק פיתרון מלאכותי בצורה זריקות. תודה!

מנהל פורום מין ומיניות