אחות עם התמחות בילדים

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

04/10/2013 | 19:10 | מאת: תומר

שלום, אני מדבר בשם בת זוגתי שעלתה לארץ מגרמניה ומעוניינת לעבוד בטיפול סיעודי בילד. מדובר באישה עם רמת מקצועיות גבוהה מאוד, אחות מוסמכת עם התמחות בטיפול בילדים וניסיון של שלוש שנים בטיפול בילדים החל מהגיל הרך. אם אתם זקוקים לשירותים מסוג זה ולא מוכנים להתפשר על מקצועיות, אנא צרו עמי קשר בדוא"ל.

04/10/2013 | 19:26 | מאת: תומר

[email protected]

06/10/2013 | 18:40 | מאת: רינה רמות

שלום תומר, ההתמחות שלנו הוא בתחום הטיפול בקשישים. אם בת זוגתך מעוניינת לטפל בקשישים, אנא פנה אלינו, או לכל חברת סיעוד אחרת. יש לציין באיזה אזור מעוניינת לעבוד.

22/09/2017 | 23:04 | מאת: רחל

מבקשת להתקשר ל0528356542 בהקשר לאחות דוברת גרמנית

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית