סטודנט (אחרי הלימודים) מחפש עבודה כמטפל+לינה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

09/09/2013 | 16:26 | מאת: אייל

סטודנט (לרפואה, אחרי הלימודים) מחפש מגורים/קורת גג תמורת עזרה מכל סוג שהוא: חברה לאדם מבוגר+לינה+עזרה בעבודות בית+טיפול סיעודי מלא/חלקי, אחרי אישפוז (נסיון מעשי רב כמטפל סיעודי בקשישים 24 שעות) +המלצות (מאיזור המרכז)

09/09/2013 | 16:35 | מאת: רינה רמות

שלום איל, אני שמחה שאתה מעוניין לטפל ולסייע לאדם סיעודי יצרו אתך קשר בהקדם.

09/09/2013 | 16:50 | מאת: אייל

חשוב לציין שמעבר לניסיון כמטפל סיעודי גם במקרים קלים וגם במקרים קשים של סיעוד מלא, אני ישראלי...שזה קצת נדיר נראה לי בתקופה זאת של עובדים זרים... מעבר לכך אני גם בשלן מומחה, ועובד גם בעבודות משק בית מסביב. ונראה לי שמשפחה שצריכה אדם שישהה עם ההורה/הקשיש תראה את הערכים המוספים האלה בברכה...

06/10/2013 | 19:56 | מאת: אילנה

מחפשת סטודנט/ בחור עדיפות לדתי לצורך השגחה וחברה לאבי בן 85 מתפקד ועצמאי באיזור תל אביב

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית