סיוע זמני לילד עם צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

14/09/2011 | 09:11 | מאת: אביבית

שלום שמי אביבית ואני אם חד הורית לשגיא אשר מוגדר כ-c.p המיפרזיס. שגיא לומד עצמאות וכיום בן 12 אך עדיין נזקק להרבה סיוע . בפעולות היום יום. בחודש נובמבר הקרוב עובר ניתוח בשתי רגליו ויהיה עם גבס במשך כחודש ואחריו שיקום. אני זקוקה לסיוע בבוקר ..צהריים שחוזר מבית הספר ובערב מדובר במספר שעות מצומצם ביום. למי אני פונה..ממי מבקשת סיוע ..ביטוח לאומי אמרו לי תסדרי עם הקיצבה .. אשמח לתשובה ,, אביבית

15/09/2011 | 17:29 | מאת: רינה רמות

שלום אביבית, אם את זקוקה לסיוע של של מספר שעות ביום של מטפל/מלווה כשהילד בבית לפני ואחרי בית הספר, ניתן לפנות לאחת מחברות הסיעוד שבאיזור מגורייך. חברת סיעוד גם תבדוק איתך אם קיים צורך ואם יש זכאות להעסיק עובדת זרה עד שהילד יחלים. לגבי מימון הסיוע שאת זקוקה לו,לא מסרת מספיק פרטים, אבל אני מציעה לפנות לקו ארצי למידע ויעוץ להורים לילדים עם נכות 1700-501-601.

15/09/2011 | 22:52 | מאת: אביבית

שלום רינה תודה על המידע ..אצור איתם קשר .

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית