מחפש מטפל בית לאמא

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

15/06/2013 | 16:16 | מאת: טל

שלום, אמי חולה בסרטן וכרגע מיועדת להתחיל סבב טיפולים. אנחנו צריכים עזרה בבית בשעות היום בהן היא נשארת לבד - בעיקר נוכחות ותמיכה, עזרה פיזית וטיפול בסיסי ככל שידרש, הצורך שלנו מיידי. אמי כרגע עצמאית יחסית אבל זקוקה לעזרה כי המחלה מתקדמת והמצב יכול להשתנות במיוחד עקב הטיפול. אשמח לקבל הפניות, המלצות ספציפיות, המלצות איפה כדאי לחפש וכל מה שנראה לכם רלבנטי. תודה ושבת שלום

16/06/2013 | 18:37 | מאת: רינה רמות

שלום לך, ממליצה לפנות לחברות הסיעוד באזור המגורים של אמך, ולבחון מה הן יכולות להציע. שמות וטלפונים של חברות סיעוד ניתן למצוא במדריך דפי זהב וגם בכל המרפאה של קופות החולים ובשרותי הרווחה של הרשות המקומית. נאחל לאמך החלמה מהירהץ

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית