טיפול בקשיש עם שבר באגן

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

13/05/2012 | 04:19 | מאת: נורי

שלום, אבי בן 86, צלול ועצמאי, נמצא בית חולים וולפסון כבר יומיים לאחר נפילה ושבר באגן ללא אפשרות ניתוח. שאלתי היא האם ניתן לבקש להעבירו לבית חולים שיקומי ובמידה ולא האם יכול לקבל שירתי סיעוד בביתו על ידי מלווה 24 שעות. תודה

13/05/2012 | 12:33 | מאת: רינה רמות

נורי שלום, בוודאי שכדאי מאוד לבדוק אפשרות של שיקום לאביך. כדאי להיות אסרטיביים מול הצוות הרפואי.במקביל צריך לפנות לחברת סיעוד ו/או לעובדת סוציאלית בבית החולים ולארגן טיפול בבית לאחר שישתחרר מהאישפוז.לגבי האפשרות להעסיק עובד זר,קשה לייעץ בלי לקבל יותר פרטים,תוכל לקבל הדרכה מחברת הסיעוד ומהעובדת סוציאלית בבית החולים.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית