חולה gbm

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

01/05/2012 | 00:02 | מאת: חוה

בעלי בן 70, חולה בסרטן המח מזה 3 שנים בדרגה 4. מצבו מחמיר, הוא אינו דמנטי אך מאבד זכרון לטווח הקצר. בקושי יורד מהמיטה ואין לו יותר שום מוטיבציה.לא שולט על צרכיו, בקושי עומד על הרגליים ומוגדר נכה 100%. רוב המטפלים עזבו אותנו מיוזמתם. אנחנו שוקלים להעבירו למסגרת סיעודית, אך חוששים מפני שמנטלית אינו מתאים עדיין לכך. הוא מוכן לכך אבל לי ולילדים יש קשיים נפשיים. מה עושים?

01/05/2012 | 11:11 | מאת: רינה רמות

חוה שלום, המצב שאת מתארת דורש התעמקות מעבר למה שניתן לעשות בתגובה בפורום. את מוזמנת להעביר אלי את הטלפון שלך למייל [email protected] ' tbh אני אצור אתך קשר ואסייע ככל שאוכל

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית