חולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

30/04/2012 | 06:42 | מאת: חנה

אמי בת ה-90 סובלת לאחרונה [בחודש האחרון] בהחמרה ברגליים. היא לא מסוגלת להגיע לשירותים עם ההליכון שלה.היא לא מצליחה להתרומם מהאסלה בכוחות עצמה. כיצד ניתן לסייע לה? תודה

30/04/2012 | 10:42 | מאת: רינה רמות

שלום חנה, יתכן שאמך זקוקה למטפלת שתסייע לה בפעולות היום יום. אני מציעה לפנות לעובדת סוציאלית משרותי הרווחה או קופ"ח. ניתן גם לפנות לחברת סיעוד הפועלת באיזור המגורים של אמך, עובד סוציאלי מחברת סיעוד יגיע במהירות לביקור בית ויתן לכם ייעוץ מקצועי לכל האלטרנטיבות הקיימות. את יכולה גם לשלוח אלי ישירות למייל את הטלפון שלך ואקשר אותך עם עובד סוציאלי [email protected] . כמובן במקביל יש להתייעץ עם רופא המשפחה ו/או רופא גריאטר לברור מקור הבעיה ואפשרויות הטיפול הרפואי.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית