סיוע בהכוונה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

01/04/2012 | 13:11 | מאת: אסתר

שלום רב, אני צריכה להקים שביל גישה לכסא גלגלים עבור אבי החולה במחלת הפרקינסון על מנת לסייע לו להיות קצת עצמאי ולא תלוי כל היום במישהו שיוציא אותו ויכניס אותו מהבית. אני לא מצליחה לאתר באינטרנט, אולי תוכלו לעזור לי - מי מסייע בבניית שביל כזה? יש לי את המידות אבל לא הצלחתי למצוא אנשים שמבצעים בנייה שכזו. מאוד מאוד אודה להכוונה/עזרה, בברכת חג שמח, אסתר

17/04/2012 | 13:23 | מאת: רינה רמות

שלום סיון אדבר איתך בטלפון.

27/04/2012 | 16:40 | מאת: שחר

שלום רב שמי שחר אנו מחברת כל הנוחות שבעולם אנו מספקים מוצרי עזר ובטיחות בבית נשמח לדבר ולעזור בכל בעיה כמו שלך} כמו כן אנו מספקים גם חיתולים דברי איתי שחר 0549396996

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית