צביעת שיער לקשישה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

14/02/2012 | 13:31 | מאת: איריס

סבתי מרותקת לביתה עם מטפלת .אנו זקוקים למישהי/ו שיגיע פעם בשבועיים לביתה לצביעת השיער,במחיר סביר , דבר שהמטפלת מסרבת לעשות .הדבר נחוץ לבריאותה הנפשית ולאיכות חייה של הסבתא. האם יש לכם עצה,רעיון בעינין ?

14/02/2012 | 13:52 | מאת: רינה רמות

שלום איריס, איכות החיים של סבתא בהחלט חשובה מאוד וטוב שאת חושבת על כך. אני מציעה לבדוק קודם כל במעגל המשפחתי הקרוב, מי מוכן לקבל על עצמו את המשימה (כמובן לאחר שיקבל הדרכה בסיסית מספרית ואולי התייעצות עם אחות, תלוי במצבה הבריאותי של סבתא). אני בטוחה שסבתא תשמח מאוד לקבל תצומת לב וזמן איכות מאחד מבני המשפחה. אלטרנטיבה נוספת היא לפנות לאחת מחברות הסיעוד באיזור מגוריה של סבתא ולקנות שעתיים אחת לשבועיים של מטפלת שתגיע במיוחד למטרה זו. אם סבתא מקבלת את המטפלת מחברת הסיעוד במסגרת חוק הסיעוד, ניתן לבקש מהחברה להקצות מטפלת ייעודית למטרה זו על חשבון שעות הטיפול.

14/02/2012 | 14:56 | מאת: איריס

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית