עזרה לאמא

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

26/12/2011 | 08:55 | מאת: דנית

מצבה של אמא שלי התדרדר לאחרונה בצורה חריפה. היא נופלת כל הזמן, לא יכולה לקום ללא עזרה ולמעשה הפכה מוגבלת. לפני מספר ימים נפלה ברחוב ושכבה שם עד ששכן הכניס אותה הביתה. בקיצור הגיע זמן להכניס מטפלת הביתה. האם תוכלו להנחות כיצד לגשת להשגת אישורי ביטוח לאומי ואיך למצוא מטפלת?

27/12/2011 | 19:01 | מאת: רינה רמות

דגנית שלום, אנא תעבירי אלי למייל [email protected] עבור רינה רמות, פרטים נוספים: גילה המדויק של אמך,מקום מגוריה,ובעיות בריאות נספות שאת יודעת עליהן כדי שאוכל לתת לך הדרכה מדוייקת כיצד לפעול.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית