סיוע

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

22/12/2011 | 07:10 | מאת: מיכה

אבי בן 70 מוגדר כחולה לב כרגע גם מאושפז עקב פרפוריים בלב והיחלשות שריר הלב. הוא גר לבד - גרוש, האם מגיע לו עזרה כלשהי ממוסד כלשהו?? הוא מאוד רוצה לחזור לבית שלו, איך ניתן לעזור לו? יש לציין שהוא כבר פנסיונר 4 שנים. תודה

22/12/2011 | 11:29 | מאת: רינה רמות

שלום מיכה, אם אביך מעוניין לחזור לביתו, אין סיבה למנוע זאת ממנו. יתכן שיוכל להעזר בשרותים הקיימים לגמלאים בישוב בו הוא גר. כדאי לפנות למחלקה/אגף לקשיש בשרותי הרווחה המקומיים ולבחון מה יש להם להציע. המגוון די רחב: לחצני מצוקה, מועדונים חברתיים, התנדבות בקהילה, אספקה של ארוחות חמות, חברות בקהילה תומכת, דיור מוגן וכו'

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית