החלוקה של תשלום לעובד זר של חברת סיעוד ושל החולה הסיעודי

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

19/10/2023 | 11:56 | מאת: חיים

במקרה של חולה שזכאי לגמלת סיעוד מלאה שהוא גם ניצול שואה, חברת הסיעוד משלמת לעובד הזר שכר מינימום שכולל בתוכו דמי כיס של 100 שקל בשבוע + 380 שקל עבור יום המנוחה השבועי ומתוך הסכום הזה חברת הסיעוד משלמת את רוב הסכום והחולה משלם כמה מאות שקלים ? איך מחושב הסכום שחברת הסיעוד צריכה לשלם והסכום שהמשפחה של החולה הסיעודי צריכה לשלם ?

שלום. חברת הסיעוד משלמת את מספר השעות המאושרות מביטוח לאומי וקרן השואה, לפי שכר מינימום ובתוספת דמי חופשה,הבראה,ופיצויים על חלקה. את השאר המשפחה.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית