סיעוד לתינוק כולל טיפול רפואי

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

26/09/2023 | 08:44 | מאת: שאול

שלום, נדרש מטפלת לתינוק שעבר פגיעה בחוט השדרה. אשמח להכוונה מה עדיף מבחינת הדמות לסיטואציה כזאת? זה ילד מתוק שצריך עזרה בהאכלה, מקלחת, וטיפולים רפואיים כאלה ואחרים. המשפחה גרה בחולון. חייב משהי שיודעת לדבר עברית בצורה טובה אחרת זה לא ילך בגלל הטיפולים הרפואיים. האם יש עובדות זרות ברמה הזאת? מדברות עברית שיכולות לעבור גם הכשרות רפואיות ספציפיות לטיפול? או שנדרש פה אחות פרטית? או מטפלת שאפשר להאריך את שעות העבודה שלהן? מגורים בחולון עם משפחה צעירה מדהימה שזקוקה לעזרה בחיי היום יום. תודה.

שלום. אני מניח שתוכלו למצוא מטפלת זרה ותיקה בארץ שמדברת עברית ואולי גם עם הכשרה רפואית. במצב שלכם מאפשרים לקלוט גם מטפלות ותיקות (מעל 10 שנים ) בארץ.

26/09/2023 | 13:47 | מאת: שאול

תודה על התגובה. איפה הכי נכון לחפש כזאת עובדת זרה עם הנסיון הזה?

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית